Hirdetés

Tóth Gabinak magyarázkodnia kell: “Nem adtam el a gyerekem betegségét”

Nap Híre portré Nap Híre

Tóth Gabi énekesnő és a kislánya, Hannaróza több napig kórházban voltak, annyira beteg lett a gyermek. Az erről szóló posztjáért többen beszóltak Tóth Gabinak.

Tóth Gabi
Tóth Gabi Tóth Gabi/Instagram

Olyan beteg lett Tóth Gabi és Krausz Gábor kislánya, Hannaróza, hogy a kicsi és Tóth Gabi napokat töltöttek a budapesti Bethesda Gyermekkórházban. Erről az énekesnő posztolt is Instagramon, illetve írt egy blogbejegyzést is. Kiderült, hogy Hannaróza elkapta az RSV vírust, ami olyan agresszívan ráment a kislány tüdejére, hogy tüdőgyulladása lett, némi folyadék is volt a tüdejében, ami miatt Hannaróza nem jutott rendesen oxigénhez. Az otthoni véroxigénszint-mérőjük szerint a vér oxigéntelítettsége 90 alatt volt, ami miatt rögtön kórházba vitte Tóth Gabi a gyerekét.

Hétfő délelőtt az énekesnő azonban az Instagramon story-ban hosszú magyarázkodásra kényszerült, többen ugyanis azzal vádolták, hogy pénzt csinált abból, hogy a kislánya kórházba került. 


“Nem adtam el a gyerekem betegségét” - jelentette ki határozottan az énekesnő videós bejelentkezésében.

Ebben elmondja, hogy a blogbejegyzéseiről szóló posztokat, amik a közösségi oldalain jelennek meg, jogszabályi kötelezettség miatt látja el #hirdetés megjelöléssel.

A gyermeke betegségéről szóló írásában a Bethesda Kórházat és a Gyermekmentő Alapítványt említi meg név szerint, de azt mondja, ezeket ő nem hirdette.

Azt is elmondta, sokan félreértik azt, ami történik a blogbejegyzéseivel. Mint mondja, azért ő külön nem kap pénzt, mert más lapok szemlézik az írásait. Sőt, erre nincs is ráhatása, hogy ki, mennyit vesz át a blogjából, és annak milyen más színezetet ad.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés