Hirdetés

Érdekes kísérletbe kezdett Tóth Gabi és a párja, döbbenetes dolog derült ki

Nap Híre portré Nap Híre

Tóth Gabi és a párja úgy döntöttek, visszahívnak minden olyan telefonszámot, amiről kifejezetten lehetetlen időpontokban, éjszaka vagy hajnalban hívták őket. Ezt pedig videón is rögzítették.

24 órán át elérhető Instagram-történetében érdekes videót osztott meg Tóth Gabi és kedvese, Papp Máté Bence. Az énekesnő szerelme olyan visszahívta az összes olyan telefonszámot, amiről lehetetlen időben kaptak hívásokat. Az őt este 11-kor kitartóan hívó illető visszahíváskor már nem vette fel a telefont. Aki viszont korán reggel, fél 7-kor indított hívást, felvette és az érdeklődésre elmondta, hogy bocsánatot kér, valószínűleg korábban téves számot tárcsázott – írja a nlc.hu

Szintén elérhetetlennek bizonyult az a valaki, akitől Gabiéknak reggel fél 8-kor volt nem fogadott hívása, majd ezután a 8:08-kor hívást indító fél nemes egyszerűséggel letagadta, hogy valaha bármikor is telefonált volna. A sztárpár a videóban elmondta, hogy részben önmaguk szórakoztatására készítették ezt a videót, az énekesnő pedig hozzátette, itt valószínűleg telefonbetyárkodásról van szó.

A táncos megpróbálta védelmébe venni a feleket, nevetve jegyezte meg, hogy akikkel beszéltek, a hangjuk alapján idős, kedves nénik voltak, akik nem csinálnak ilyesmit, Tóth Gabi válasza azonban ez volt: “Hát ha megnézed a kommenteket, és amit így tudnak bizonyos nénik írni vagy bácsik, ők nagyon durvák, ők az egyik legkeményebbek”.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés