Hirdetés

Új párja elvesztésétől fél Tóth Gabi? Kiderült, mi járhat a fejében

Nap Híre portré Nap Híre

Az énekesnő lájkjai igencsak árulkodóak.

Augusztus elején robbant a hír, hogy hat év után válik Tóth Gabi és Krausz Gábor. Bár a sztárpár az okokat akkor nem árulta el, hamar kiderült, hogy az énekesnő a Fricska Táncegyüttes fiatal táncosával, Papp Máté Bencével jött össze. A szerelmesek nem is tagadják a kapcsolatukat, együtt jelentek meg egy fesztiválon és Horvátországban is együtt nyaraltak, sőt, egyes hírek szerint együtt is élnek

Tóth Gabi és Papp Máté Bence
Tóth Gabi és Papp Máté Bence

A válás bejelentése óta sem Tóth Gabi, sem Krausz Gábor nem nyilatkozik, úgy tűnik, mindketten saját életükre koncentrálnak - közben a sztárséf a Dancing with the Stars-ban, az énekesnő pedig a Sztárban Sztár leszek!-ben szerepel. Gabinak azonban olykor egy-egy posztja sokat sejtet arról, hogy mi dúlhat a lelkében.

A story.hu most kiszúrta, hogy egy Instagram-oldal mélyenszántó gondolatait előszeretettel lájkolja az énekesnő, ezzel pedig sokat elárul arról, hogy mi játszódik le benne.  

Az egyik ilyen posztot olvasva kiderül, hogy bár nagyon megviseli, hogy hónapok óta a válásáról és az új szerelméről, Papp Máté Bencéről szólnak a hírek, mára keresi a történtek jó oldalát.

„Pletykálnak rólad? Fogd fel úgy, hogy nem kell fizetned a reklámért” – szól a bölcsesség, amit Gabi kedvelt, ahogy a következőt is: „Légy azzal, akivel inkább elveszítenél mindent, minthogy elveszítsd!”

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés