Hirdetés

Hoppá! Tóth Gabi és Krausz Gábor kislánya kistestvért kaphat

Garai Kitti portré Garai Kitti

A pár nem vetette el, hogy legyen még egy saját gyermekük, azonban az örökbefogadásról is gyakran beszélgetnek. 

Krausz Gábor és Tóth Gabi nemrégiben új életet kezdtek és vidékre költöztek kislányukkal, Hannarózával. A sztárséf ennek kapcsán most a terveiről beszélt: szeretne egy helyi éttermet nyitni Szentendrén, de a családbővítés is gyakran téma náluk. 

"Óvodás lett a kislányunk, még a beszoktatás tart. Ez most Gabinak nehezebb, megélni, ahogy Hanni leválik róla. A bölcsődét kihagytuk a Covid miatt, szívem szerint óvodába se vinném, de az kötelező, és a lányunknak szüksége is van a gyerektársaságra. Mindketten túlféljük nemcsak a betegségektől, de nagyon más a világ manapság, mint amilyen a mi gyerekkorunkban volt. Ez nekünk most egy tanulási folyamat, hogy fokozatosan elengedjük" - mesélte a séf. Mint azt a naphire.hu is megírta, Tóth Gabi rendkívül nehezen viselte, hogy kislánya óvodás lett. Erről ide kattintva olvashat bővebben. 

Krausz a HOT! magazinnak azt is elmesélte, hogy szeretne egy éttermet nyitni Szentendrén. "Egy családi vendéglőre vágyom, házias ételekkel, ahol én a konyhában vagyok, Gabi pedig a vendégtérben. Jó ebben, szeret beszélgetni az emberekkel, jó a humora és tud énekelni. Egy olyan közösségi teret szeretnék létrehozni, ahol a családok jól érzik magukat, és akár generációkon keresztül viheti majd tovább a családunk, ennek az alapjait szeretném lefektetni" - mondta - szúrta ki a Blikk.

A sztárséf a kapcsolatáról is vallott: azt mondta, vannak vitáik az énekesnővel, azonban jól megvannak. De arról is őszintén beszélt, hogy új kihívás az életében az, hogy a családban nőuralom van. "Hisz az anyósom, a feleségem és Hanni egy igazi erős dinasztia" - fogalmazott, majd azt is elmondta, terveznek-e még gyereket.

"Sokat beszélgetünk erről, sokat gondolkozunk ezen. A korkülönbség is most épp jó lenne de nem tudjuk, melyik kezünkbe harapjunk. Az első három év nehéz az anyukának, ezen épphogy túl vagyunk. Jó ha van testvére, Gabi is számíthat Verára. Nekem viszont nem lett annyira szoros kapcsolatom a húgommal. A B opció lehet az örökbefogadás, van néhány közvetlen ismerősünk, akiknek sikerült, és csodálatos! Márciusban töltöttem be a 41-et, meg kell vizsgálni, milyen lehetőségünk van. De azt se vetettük el, hogy legyen még egy saját gyerekünk. Hanni is akkor jött, amikor akart, ha szeretne jönni még hozzánk egy gyermek, jönni fog, nem teszünk semmit ellene" - jelentette ki Krausz Gábor.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés