Hirdetés

Rendkívüli hír: kapcsoljuk Tóth Gabi konyháját

Nap Híre portré Nap Híre

Tóth Gabi megmutatta az álomkonyháját, ami végre teljesen elkészült. Az énekesnő elmondása szerint nagyon boldog, és nincs is olyan nap, hogy ne főzne valami finomat.

Tóth Gabi egy olyan képet posztolt a szentendrei házáról, az otthonáról, amelyről eddig csak részleteiben láthattak kisebb képeket a rajongók. Bár az énekesnő korábban több képet is megosztott a házról, főleg abban az időben, amikor még újították fel, mostanában azonban néha egy-egy részletet lehetett csak elcsípni az otthonából - írja a Promotions. Most viszont kész lett a konyha, amit Gabi teljes egészében megmutatott a rajongóinak a közösségi oldalán. 

Amikor megvettem a házam, tudtam, hogy ez egy régi ház és rengeteg munka lesz vele, de úgy voltam vele, hogy majd szépen lassan épül, megújul, viszont az enyém. A konyha volt a legnagyobb vágyam, hogy elkészüljön! És itt van! Alig hiszem el, hogy  ez tényleg az én álomkonyhám, mert pontosan ilyenre vágytam! Jó a függönyök még hiányoznak, de majd azt is kitalálom, hogy milyen illene ide a legjobban

- írta a fotók mellé Gabi, aki arról is beszámolt, hogy egy profi csapat, apa és fia dolgoztak a konyháján, és mindent úgy csináltak meg, ahogyan azt ő megálmodta. Az énekesnő megjegyezte azt is, hogy nagyon boldog most, és azóta nincs is olyan nap, hogy ne főzne valami finomat. "Pontosabban remélem, hogy finom, eddig nem érkezett panasz a főztömre" - tette hozzá. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés