Hirdetés

Balhé a játszótéren: Tóth Gabi őrjöng, nagyon durva, ami történt

Nap Híre portré Nap Híre

Döbbenetes történetet mesélt el Tóth Gabi a család.hu oldalán vezetett blogjában. Az énekesnő a történtek miatt nagyon félti a lányát, már csak azért is, mert a kis Hannaróza két hét múlva kezdi az óvodát, főleg amióta a játszótéren balhéba keveredett a család. 

Az édesanya elmesélte, hogy kislánya, Hannaróza szívesen ölelgeti a gyerekeket, ez viszont legutóbb nem tetszett egy édesanyának, aki szóvá is tette a dolgot - szúrta ki az nlc.hu.

"Az egyik anyuka odament anyuhoz, és utasította, hogy csináljon valamit az unokájával, mert az molesztálja az ő gyerekét. Mooolesztááálja! Ezt a kifejezést használta a 3, azaz hároméves lányomra, hogy molesztálja az ő gyerekét. El tudjátok képzelni, ahogy kicsi, ártatlan gyerekek, akik éppen tanulják kifejezni az őszinte érzelmeiket, »molesztálják« egymást? Mert én nem tudom. Én azt tudom elképzelni, hogy adott egy generáció, aki sokáig csak maszkokat látott arcok helyett, adott egy kicsi lélek, aki végre bontogatja a Covid ketrecébe akadt szárnyait és aki előtt kitárult a világ, és ő most a keblére akarja ölelni. Ez nevezhető bárminek, de nem molesztálásnak" - mesélte a döbbenetes történetet Tóth Gabi.

Az énekesnő arról számolt be, hogy a játszótéren több szülő is döbbenten hallgatta végig a "balhét."

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés