Hirdetés

Megint Tóth Gabiról beszél mindenki, hatalmas botrányba keveredhetett, vizsgálatot indítottak az ügyben

Nap Híre portré Nap Híre

Sokan megdöbbentek, amikor a Sztárban sztár leszek! legutóbbi adásában Tóth Gabi füstöt fújt ki a szájából.

A látványon az internet is hamar felbolydult, ugyanis a nézőknek mind feltűnt a furcsa jelenet vasárnap este és arra jutottak mindannyian, hogy az énekesnő feltehetően egy hevítőrudas cigarettát szívhatott az adás közben.Ha a netezőknek igazuk van, az énekesnő nagy hibát követett el, hogy a füstöléssel nem várta meg az adásszünetet. A Blikk szerint ugyanis a törvény ugyanis kimondja, hogy 

az információs társadalmi szolgáltatás keretében, a sajtóban és más nyomtatott kiadványokban tilos minden olyan, a médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló 2010. évi CLXXXV. törvény szerinti kereskedelmi közlemény, amelynek célja, illetve közvetlen vagy közvetett hatása az elektronikus cigaretták és az utántöltő flakonok népszerűsítése.

Ez pedig azt jelenti, hogy szigorúan tiltott bármiféle médiatermékben a dohányzás bemutatása. Gabi a lap kérdésére elmondta, nem dohánytermékkel füstölt a stúdióban.

Nem dohányoztam, nem dohányzom, továbbra is mondom, hogy nem élek ilyen szenvedélyekkel. Énekesnő vagyok, és a legfontosabb így negyven felé, hogy a hangommal és az egészségemmel törődjek, ugyanis van egy csodálatos gyermekem, aki mindennél fontosabb

- magyarázkodott Tóth Gabi, hozzátéve, hogy valamiféle vitaminos pipát szívott, amit most "minden influenszer" reklámoz, bár a márkájára nem emlékezett. A Blikk a csatornát is megkereste, és a következőt válaszolták onnan:

a videó alapján nem volt egyértelmű, hogy pontosan mi látszik a képen, ezért a TV2 kivizsgálta az ügyet. Tóth Gabi az elmondása szerint egy vitaminos inhalátort használt, ennek a gőzét láthatták a nézők az adásban.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés