Hirdetés

Tóth Andi meglepő vallomása: erre a randira biztosan igent mondana

Nap Híre portré Nap Híre

Az énekesnő ugyan most nem keresi a szerelmet, azt azért elmondta, milyen randevúra nem érdemes elvinni semiképpen sem. 

Az énekesnő ugyan most nem keres kapcsolatot, de azért van néhány dolog, amit a jövendőbelieknek érdemes észben tartani. Például nem érdemes sem moziba, sem étterembe vinni – írja a Ripost

"Első randi, étterem... Hát, sokat eszek, szóval nem fogja megérni. Nem tudom eldönteni egyébként, hogy egy étterem az jó helyszín-e első találkozóhoz, mert én ennék, a csávó meg kérdezget. Ez kicsit idegesítő. 2-3 randi után oké, de előtte én inkább azt tudom elképzelni, hogy sétáljunk és beszélgessünk. Az ötödik randi után már nem fog érdekelni, ha kilóg egy csirkecomb a fogaim közül. És lehet, hogy a pasit se” – kezdte a Max rendelünk című YouTube-műsorában az énekesnő, aki azt is elmondta, a mozi iránt is hasonló ellenérzésekkel viseltetik. 

"A másik, ami számomra elképzelhetetlen, hogy elvisz mondjuk a pasi moziba. Ott ülünk egymás mellett kussban, és nézzük a filmet. Első randi az mindig olyan legyen, ahol tudunk beszélgetni. Kajálás közben is lehet, de nekem az étel az szent, ha én eszem, akkor nem beszélgetek. Szóval, inkább séta! A parton, parkban, vagy bárhol" – tette hozzá.  

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés