Hirdetés

Tört-zúzott a részeg sofőr Újpalotán, 20 autóban okozott kárt

Garai Kitti portré Garai Kitti

Egy részeg sofőr több parkoló kocsit is meghúzott autójával a XV. kerületben az éjjel. A rendőrséget a közelben lakók értesítették. Az ámokfutó autós közel 20 autót rongált meg, többet egymásba tolt.

A Balesetinfo azt írja, az Erdőkerülő úton egy Opel Astra ittas vezetője céltáblának nézett számos parkoló autót. Az ott élők felébredtek a nagy csattanásra és értesítették a rendőrséget. 

A portál úgy tudja, hogy az autó vezetője olyan részeg volt, hogy képtelen volt megszólalni, valamint azt se tudta, hogy hol van, és hogy mi fog vele történni, ráadásul járművét a balesetet megelőzően a hatóság kivonta a forgalomból.

A lap egyik olvasója azt írta, az ablakból nézte végig a történteket. Az elkövető a már sérült autójával behajtott az U alakú parkolóba, aminek a másik végén nem tudott kijönni egy építkezés miatt. Ekkor megfordult, és visszafelé az összes autót végighúzta, többet egymásba tolt.

Miután kihajtott onnan, a kereszteződésnél egy másik parkolóba próbált bemenni, ezalatt háromszor ütközött neki a padkának, majd durrdefektet is kapott. Ezt követően nagy nehezen leparkolt, haza akart sétálni, de a lakók nem engedték és visszatartották őt a rendőrség kiérkezéséig. A helyszínelés hajnalig tartott – írta beszámolójában az olvasó.

Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés
Hirdetés