Hirdetés

Magyar Péter bejelentést tett, sok támogatója csalódott lesz

Nap Híre portré Nap Híre

Köszönetet mondott mindenkinek a párt alelnöke, majd bocsánatot is kért valami miatt.

"A TISZA párt több ezer önkéntes önfeláldozó munkájának eredményeként pár nap alatt mind a tizenkilenc megyében összegyűjtötte a megyei közgyűlési helyekért történő induláshoz szükséges sok ezer aláírást. Köszönet a segítők munkájáért és a több tízezer támogató aláírásért! A közösségünk vezetése vállalva azt, hogy ezzel sok segítőnknek és támogatónknak is csalódást okozunk, úgy döntött, hogy a TISZA Párt tiszta jövője és a magyarok bizalmának megőrzése érdekében nem indul a megyei közgyűlési listákért, nem ad le a Választási Irodákhoz megyei listákat" - fogalmazott Magyar Péter.

"Az utolsó napon nagyon sok olyan jelzést kaptunk, hogy a kiválasztott jelöltek között szinte minden megyében vannak álcivil kormánypárti és ellenzéki pártokhoz köthető trójai falovak, olyanok, akiket szándékosan azért küldtek, hogy ártsanak a TISZA Párt hitelességének, ezzel ellehetetlenítve, hogy minél gyorsabban le tudjuk győzni a NER-t és az azt kiszolgáló ellenzéki pártokat. Sajnos a rendelkezésünkre álló rendkívül rövid idő nem volt elegendő ahhoz, hogy minden jelölt múltját és motivációját tökéletesen fel tudjuk deríteni"

- emelte ki a politikus, majd hozzátette, "sajnáljuk, hogy ezzel sokaknak csalódást okozunk, de bízunk benne, hogy a nagyobb cél, hazánk mielőbbi visszavétele érdekében mindenki el tudja fogadni a döntésünket. Köszönjük a rengeteg, hazaszerető, becsületes jelölt jelentkezését! A közös munkát mindenképpen folytatjuk".

Végül bejegyzését azzal zárta, hogy "a TISZA Párt célja, hogy sok ezer jelentkezőből, a több tízezer támogatónk segítségével, a következő országgyűlési választásáig mind helyi mind országos szinten becsületes, a hazájukért dolgozni kívánó szakembereket találjunk és egy ütőképes és ütésálló csapatot hozzunk létre".

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés