Hirdetés

Rettenetes tragédia! Tinédzserek baleseteztek, két 14 éves szörnyethalt

Garai Kitti portré Garai Kitti

Egy 13 éves fiú vezette az autót, amely fának csapódott, egy 14 éves lány és egy 14 éves fiú meghalt a balesetben. 

Rettenetes baleset történt Írországban, egy autó fának csapódott a Galway megyei Headford mellett. Az autót egy 13 éves fiú vezette. A 14 éves Lucas Joyce a helyszínen azonnal életét vesztette, míg a hátul ülő Kirsty-t kórházba szállították, de nem sokkal később meghalt. Az autó sofőrjét és egy másik tinédzserlányt kórházban ápolják. A fiú nem szenvedett életveszélyes sérüléseket, de a lány életéért küzdenek az orvosok - írja a Bors.

A négy gyerek egy iskolába, egy osztályba járt. Az iskolájuk közleményt adott ki, melyben azt írják, igazán ragyogó diákokat vesztettek el. Majd hozzátették: „Imádkozunk az érintettek családjaiért és barátaiért, hogy békességet és segítséget kapjanak ebben a tragikus időben”.

"Sötét felhő van a közösség felett Headford környékén. Mindenki azon fiatalok családjára gondol, akik tegnap este vesztették életüket, és imádkoznak a kórházban lévőkért. Közösségként összefogunk, hogy támogassuk a családokat, de arra kérünk mindenkit, hogy tartsa tiszteletben azokat a családokat, akiknek gyászolniuk kell gyermekeik elvesztése miatt" - mondta a tragédiát követően Andrew Reddington helyi tanácsos.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés