Hirdetés

Kitálalt a TikTokker: "a férjem megcsalt az anyámmal"

Garai Kitti portré Garai Kitti

Döbbenetes történetet mesélt el a népszerű TikTokker: épphogy megszületett a közös kislányuk a férjével, a hűtlen férfi megcsalta őt, ráadásul nem is akárkivel, hanem az édesanyjával. 

"Ez a történet arról szól, hogy hogyan jöttem rá arra, hogy az akkori férjemnek és az anyukámnak viszonya van" - mondta az amerikai Laci Jane lakberendező a videó elején, majd hozzátette, hogy ez a történet 14 évvel ezelőtt történt, nem sokkal azután, hogy megszülte a közös kislányukat, ráadásul Jane éppen súlyos egészségügyi problémákkal is küzdött - számolt be a New York Post

"Az anyukám velünk élt. De néhány hónap után végül bérelt egy házat, ami egy háztömbnyire volt tőlünk... és a férjem és ő együtt mentek autóval a munkába" - részletezte a történteket, majd úgy folytatta: gyanús lett neki az édesanya és a férje, ráadásul az aggodalmak miatt egyre több heves vita is robbant ki közöttük. 

A viták miatt a férfi beköltözött a nő édesanyjának az ingatlanjába, az anya pedig a lányához és az újszülöttjéhez költözött. 

"Amíg velem élt anyám, elkezdtünk közel kerülni egymáshoz, és sokat mesélt nekem arról, hogy hányszor csalt meg a férjem engem különböző nőkkel. És megígértette velem, hogy nem mondom el a férjemnek, hogy tőle hallottam" - tette hozzá Jane, aki kezdetben beleegyezett, hogy megvédje az édesanyját a férje előtt. 

Azonban végül a nőt annyira feldühítette, amit a férje tett vele, hogy beült az autójába és elment hozzá, hogy szembesítse azzal, hogy mindent tud. 

"Azt mondtam, hé, anyukám azt mondta, hogy egész idő alatt megcsaltál" - emlékezett vissza Jane. "Erre ő egyenesen a szemembe nézett, és azt mondta: nos, miért nem mondja el neked, mit csináltunk mi ketten?" 

Jane azonnal hazament, hogy számonkérje az édesanyját, akinek az arca szó szerint kifehéredett a bűntudattól. "Kiszálltam a kocsiból és azt mondtam, hogy azt akarom, hogy csomagolj össze és húzz a p*csába a házamból" - mesélte Jane, hozzátéve, hogy az anyja végig úgy tett, mintha egyáltalán nem tudná, miért akadt ki a lánya. 

Az anyja végül bevallotta, hogy történt közöttük valami, azonban azt tagadta, hogy valaha is teljes értékű viszonyba keveredett volna a férfival. És a legmeredekebb az egész történetben az, hogy Jane nagyszülei is tudtak a dologról. "Egész idő alatt a nagyszüleim - akik olyanok, mintha a világom lennének, akik egész életemben mellettem voltak, amikor senki más nem volt - tudták, hogy kéz a kézben volt ő és az anyám, és mégsem szóltak nekem" - panaszolta a nő a videóban. 

És a sztori még itt sem ér véget, ugyanis Jane állítása szerint az anyja még csak bocsánatot sem kért tőle, sőt, még megpróbálta őt kirúgni a saját házából. "Most itt vagyok egyedülálló anyaként, egészségügyi problémákkal, munka és karrier nélkül, semmim nincs" - fogalmazott Jane. 

A szörnyű történtekből végül csodálatos dolog született

Hivatkozás másolása

Jane azt is elmesélte, hogy az őt ért csalódás után elindított egy nonprofit szervezetet, ahol aprócska házakat építenek egyedülálló anyáknak. "Emiatt kezdődött az egész... az árulás miatt, hogy nem volt otthonom, tönkretették a biztonsági és védelmi hálómat, és nem volt senki, aki támogasson. A szörnyű dolgokból csodálatos dolgok születhetnek" - tette hozzá Jane. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés