Hirdetés

TikTok videót akart készíteni motorozás közben, belehalt

Garai Kitti portré Garai Kitti

Szombaton meghalt egy motoros Egerben, miután nagy sebeséggel az út mentén lévő korlátnak csapódott. A Tények információi szerint Viktor a TikTokra akart videót készíteni magáról, amikor megtörtént a tragédia. Az értesülések szerint Viktor megkérte az ismerősét, hogy videózza le, a barátja viszont nem akart vezetés közben telefonozni. 

A férfi 180-nal száguldott a motorjával, amikor korlátnak csapódott. A jelek szerint a motoros próbálta megakadályozni az ütközést, ugyanis 90 méteres féknyomot hagyott maga után a helyszínen, de már nem tudott megállni és bekövetkezett a tragédia. 

Az eddigi adatok alapján a férfi feltehetőleg nem megfelelően választotta meg a motorjának a sebességét, emiatt neki sodródott a járdaszegélynek, ahol szalagkorlátnak ütközött.

A balesetet több szemtanú is látta, egy férfi azonnal odarohant, megpróbálta újraéleszteni a motorost. A helyszínre mentőhelikoptert is riasztottak, hosszasan küzdöttek Viktor életéért, de már nem tudták megmenteni.

A Tények szerint a 41 éves férfi egy évvel ezelőtt szerezte meg a jogosítványát a nagy motorra, és korábban is készített már videófelvételeket motorozás közben. Állítólag a baleset helyszínén megállás nélkül csörgött az elhunyt telefonja, rengetegen keresték még. 

"Nagyon vigyázott és mindig megfontolt volt és óvatosan vezetett, ezért nem is értjük, hogy miért és a miértekre szeretnénk választ kapni, de valószínűleg soha nem fogunk kapni" - mondta összetörten Viktor egyik barátja, aki szerint a férfi egy őszinte és megfontolt ember volt. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés