Hirdetés

Gusztustalan pedofilbotrány a Dunántúlon, ez a férfi lehet az elkövető

Nap Híre portré Nap Híre

Újabb pedofilbotrány borzolja a kedélyeket: szexuális visszaélések sorát követhette el egy tolnai karbantartó. 

A néhány éve felvett karbantartó hónapokon keresztül pénz, cigaretta, telefon- és internethasználat ígéretével lakására csalta a gyerekeket. Végül az egyik fiatal mesélt a történtekről egy felnőttnek – írja az ATV

Korábban is volt már bántalmazás az intézményben, 2018-19-ben egy gyerekfelügyelő beavatási szertartást alkalmazott, őt a bíróság 2022-ben felfüggesztettre ítélte.

Az otthont fenntartó alapítvány alapítója, Sándor Zoltán azt mondta, néhány éve egy otthonban lakó gyerek kiment az alkalmilag foglalkoztatott villanyszerelőhöz, és akkor történhetett az abúzus. Miután a gyerek beszámolt az ügyről, a feljelentés megtörtént, de Sándor azt mondta, pontosan nem emlékszik az esetre. A fenntartó azt állítja, az intézmény nem kapott tájékoztatást egyetlen büntetőügyről sem, akkor sem, mikor maga az intézményvezető tette meg a feljelentést.

A helyi rendőrség szerint az elmúlt öt évben tizenhárom esetben indult büntetőeljárás az otthonban szeméremsértés vagy más szexuális bűncselekmény elkövetésének gyanújával. A lap valószínűsíti, hogy ezek többsége a gyermekek egymás közti bántalmazása miatt indult.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés