Hirdetés

Óriási hisztit rendezett a világhírű sportolónő, majd összeszedte magát és nyert

Nap Híre portré Nap Híre

Szerinte a salakos pálya olyan nedves volt, hogy azon nem lehetett játszani.

Az orosz származású, amerikai útlevéllel rendelkező teniszezőnő, Sofia Kenin valóságos hisztirohamto kapott csütörtökön Rómában, miután szerinte a salakos pálya olyan nedves volt, hogy azon nem lehetett játszani.

A sportolónő teljesen elveszítette a fejét, csapkodott, majd a törölközőjét is földhöz vágta. Kenin az olasz Lucia Bronzetti ellen játszotta le mérkőzését, amelyet mindenképpen szeretett volna befejezni, de a bírók szerint a pálya alkalmas volt a játékra - írja az Origo

A bírók megállapították, hogy a pálya játékra alkalmas állapotban van. A mérkőzés főbírója azt is bejelentette, hogy a meccset folytatják. Hozzátette: a mérkőzést azonnal leállítják, ha veszélyessé válnak a körülmények. A sportolónő ezzel a válasszal nem volt megelégedve. 

A földhöz vágta a törölközőjét, és azt ordította, hogy "rohadt hülye emberek vagytok."

Kénytelen volt tehát a pályára visszamenni és folytatni a meccset. A közönség persze látta, mi zajlik odalent, és kifejezte nemtetszését. Kenin ekkor velük kezdett el kiabálni. Nem sokkal ezután az eső miatt valóban le kellett állítani a meccset, de aztán mégis folytatták. Kenin összeszedte magát és simán nyert két szettben. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés