Hirdetés

Felfedték a titkot: ezzel a trükkel villámgyorsan feltölthetjük a telefonunkat

Garai Kitti portré Garai Kitti

Kiderült, hogy egy titkos hack segítségével az iPhone-felhasználók sokkal gyorsabban tölthetik fel a készülékeiket. 

Nagyon bosszantó tud lenni, amikor sietnénk valahova, de a telefonunk nem töltődik elég gyorsan. Most azonban az Apple felfedte a titkot: van egy eszköz, ami segíthet ezen a problémán. Mint írták: egyes iPhone-modellek képesek a szokásosnál gyorsabb töltésre a gyorstöltő kábel használatával.

Valójában egy iPhone képes mindössze 30 perc alatt akár 50%-os töltöttséget is elérni egy ilyen speciális kábel használatával – írja a Sun.

Az Apple a weboldalán ismertette a részleteket, és közölték azt is, hogy a felhasználóknak ehhez iPhone 8 vagy annál újabb készülékre van szükségük. A gyorstöltési módszer kipróbálásához először is a felhasználóknak meg kell győződniük arról, hogy van-e Apple USB-C Lightning kábelük. (A legtöbb Apple-termékhez jár ez a töltőkábel.)

Ezután meg kell győződnie arról, hogy rendelkezik-e az egyik ilyen adapterrel: Apple 18W, 20W, 29W, 30W, 35W, 61W, 67W, 87W, 96W vagy 140W USB-C hálózati adapter. Megjegyezték: ha nem eredeti Apple adaptert használunk, fontos, hogy biztosítsuk, hogy az adapterünk támogatja-e az USB Power Delivery (USB-PD) technológiát. 

Az Apple felhívta a figyelmet arra is, hogy a gyorstöltés nem feltétlenül működik túl hidegben vagy túl melegben. 

Tippek, hogy tovább bírja a telefonja töltés nélkül

Hivatkozás másolása

Az Apple megosztott néhány tanácsot, amivel tovább bírhatja a telefonunk töltés nélkül. Azt javasolják, hogy engedélyezzük a beállításokban az alacsony energiafogyasztású üzemmódot, és húzzuk le a képernyő fényerejét. Ugyanakkor megjegyezték: fontos, hogy annyira vegyük le a fényerőt, amennyire még a szemeink kényelmesen elviselik.

A naphire.hu arról is beszámolt, hogy két népszerű alkalmazás megeszi a telefon akksiját. Az egyik ilyen alkalmazás a Snapchat, a másik pedig a WhatsApp. Korábban pedig arról is írtunk, hogy mik azok az alkalmazások, amik lenyúlják a személyes adatainkat.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés