Hirdetés

Horror a szomszédban: 12 tonnás teherautóval hajtott egy templomnak

Nap Híre portré Nap Híre

Teherautóval hajtott egy férfi hétfőn az Alsó-Ausztria mödlingi járásában található Brunn am Gebirge osztrák mezőváros egyik templomának - közölte Johann Baumschlager osztrák rendőrségi szóvivő.

A tájékoztatás szerint a 32 éves romániai állampolgársággal rendelkező férfi szándékosan cselekedett, ezért a vallási indíték nem zárható ki. Előzetes értesülések szerint senki sem sérült meg, az imaházban azonban komoly károk keletkeztek, omlásveszély áll fenn - írja az MTI. 

A Kronen Zeitung osztrák lap hírportálja szerint az elkövető egy 12 tonnás teherautóval hajtott neki az Elim nevet viselő pünkösdista templomnak. Egy nő sokkot kapott.

A román férfi Bécsből menetközben több járművet is súrolt teherautójával. A rendőrség őrizetbe vette az elkövetőt és kihallgatja. Nem zárható ki, hogy kábítószer, illetve alkohol behatása alatt állhatott.

Az Elim pünkösdista közösség honlapján található információk szerint a közösséget Romániából származó egykori politikai menekültek alapították az 1980-as években.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés