Hirdetés

Taylor Swift sokkot kapott a londoni koncertje közben, elképesztő meglepetés érte a színpadon

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Taylor Swift legutóbbi londoni koncertjén egy nagyon különleges vendég jelent meg a színpadon - méghozzá az énekesnő barátja, Travis Kelce.

A Kansas City Chiefs játékosa cilinderbe és frakkba öltözve táncosként csatlakozott az énekesnőhöz a színpadon az I Can Do It With a Broken Heart című szám alatt. A dal előadása előtt Taylor "összeesett" a színpadon, majd Kelce felemelte és egy piros kanapéra helyezte. 

A BBC kiemelte, hogy Kelce nagyon vidámnak és felszabadultnak tűnt a színpadon, amiről a rajongóknak köszönhetően rengeteg videó készült. Az amerikaifutball-sztár megjelenése sokakat megdöbbentett, ugyanakkor örültek is neki, hitetlenségüknek pedig a közösségi oldalakon adtak hangot a jelenlévők.

"Ha egy évvel ezelőtt azt mondtad volna nekem, hogy Travis Kelce Taylor Swifttel fog színpadra állni, nem hittem volna neked"

- írta egy rajongó az X-en (korábban Twitter).

A show későbbi részében egyébként Swifthez csatlakozott Gracie Abrams énekesnő is, és így először adták elő élőben a múlt héten megjelent Us című dalukat. Ráadásul nem ez volt az egyetlen meglepetés a koncert akusztikus része alatt, ugyanis Taylor a rajongók nagy örömére előadta az Out of the Woods, az Is It Over Now? és a Clean című dalok egyvelegét az 1989 című albumáról.

Emellett rengeteg híresség vett részt Swift londoni show-ján a Wembley stadionban, többek között Paul McCartney is, aki karkötőket osztogatott és a rajongókkal táncolt a koncert közben. A Beatles sztárja mellett olyan hírességek tűntek fel a tömegben, mint Andrew Scott, Phoebe Waller-Bridge, Jason Kelce, Hugh Grant, Tom Cruise, Sophie Turner, Liam Hemsworth, Mila Kunis, Ashton Kutcher, Salma Hayek, Vilmos herceg, György herceg és Sára hercegnő

"Kedves Taylor Swift, hihetetlen a koncerted, elképesztő és vendégszerető a csapatod, a barátod pedig kíváló és gigantikus"

- ezt pedig Hugh Grant írta a koncert után a közösségi oldalán. 

Taylor Swift jelenleg Eras turnéjával az Egyesült Királyságot járja, amelynek keretében Edinburgh-ban, Liverpoolban és Cardiffban is fellépett már, illetve három koncertet adott a múlt héten Londonban is. Azonban a rajongók megnyugodhatnak, ugyanis a 34 éves popsztár augusztusban visszatér a londoni Wembleybe, további öt koncert erejéig.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés