Hirdetés

Újabb értelmetlen tragédia: a halálba zuhant az influenszer, aki a tiltás ellenére mászott fel egy hídra

Garai Kitti portré Garai Kitti

Egy 26 éves brit férfi meghalt, miután lezuhant Spanyolország legmagasabb hídjáról, miközben megpróbált felmászni az egyik oszlopra.

A tartalomgyártó a  Castilla-La Mancha hídról zuhant a halálba. A híd a Tajo folyón ível át a közép-spanyolországi Talavera de la Reina város mellett - olvasható a városi tanács vasárnap közzétett közleményében. 

Macarena Muñoz helyi tanácsos elmondta, a férfit egy másik, 24 éves brit férfi kísérte el a hídhoz. "Az eddigi ismereteink szerint azért jöttek Talaverába, hogy megmásszák a hidat és tartalmakat készítsenek a közösségi médiára" - fogalmazott Muñoz a közleményben, hozzátéve, hogy a hídra tilos felmászni, és többször is megismételték, hogy soha, semmilyen körülmények között nem megengedett ezt tenni. Muñoz megjegyezte azt is, hogy nagyon elszomorította ez az eset - írja a CNN. 

A helyi hatóságok által meg nem nevezett férfi holttestét egy temetkezési vállalathoz szállították. 

A 2010-ben elkészült kábeles híd 180 méter magas, a főtávja pedig 318 méteres. 

A brit férfi nem az első ember, aki az elmúlt években a közösségi médiatartalmak hajszolása közben halt meg. 2020 decemberében Ausztráliában egy nő halálra zuhant egy szikláról, miközben fotózkodott a Boroka Lookoutnál, a Victoria állambeli Grampians Nemzeti Parkban található sziklaoldalon. 2019 novemberében pedig egy francia turista halt meg, miután Thaiföldön lezuhant egy vízesésről, miközben szelfit akart készíteni. A 33 éves férfi megcsúszott és lezuhant a Na Mueang 2 vízesésről a thaiföldi Koh Samui szigetén - ugyanott, ahol ugyanebben az évben júliusban egy spanyol turista is meghalt egy zuhanásban. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés