Hirdetés

Sokkoló dolgot csinált egy tanárnő a diákjával, egy anyuka buktatta le

Nap Híre portré Nap Híre

Egy anyuka tett feljelentést a tanárnő ellen, miután megtudta, hogy zaklatta a gyermekét. Azt állítja, több diák is az áldozatául esett. 

Letartóztattak egy 53 éves brit tanárnőt, mert szexuálisan bántalmazott egy gyermeket, amikor Törökországban tanított. Rebecca Richardsont azzal vádolják, hogy 2019. január 22-én szexuálisan zaklatott egy fiatalt – írja a Bors. Richardson jelenleg szabadlábon védekezhet. A nőnek a westminsteri bíróságon kellett megjelennie, ahol a nevét és a születési dátumát kellett megerősítenie. Ügyvédje elmondta, a tanárnő "minden szakaszban együttműködött a török hatóságokkal, mind Törökországban, mind visszatérése után az Egyesült Királyságban."

A nő képviselője úgy fogalmazott: "ezek a vádak éppen annyira alaptalanok, mint amennyire sokkolóak". Hozzátette, a tanárnőt egy anyuka perelte be, aki szerint nem csak az ő gyermekét, hanem más diákok is zaklatás áldozatai lettek, a többi diák ugyanakkor tagadta ezeket az állításokat. Richardson szigorú kijárási tilalom alatt áll, és útlevelét a rendőrség lefoglalta. Minden szombaton jelentkeznie kell egy rendőrkapitányságon Worcesterben, november 25-én pedig kiadatási meghallgatás elé néz.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés