Hirdetés

A nyugdíjra utazott a támadó, brutálisan összeverte idős áldozatát

Nap Híre portré Nap Híre

Végül 7800 forinttal távozott.

Az ügyészségi közlemény szerint egy 19 éves férfi tavaly ősszel, ittasan kereste fel a sértettet, aki még az udvarban távozásra szólította fel, de ő ennek nem tett eleget, sőt követte a sértettet a házába, ahol a nyugdíját követelte tőle.

Mivel a sértett nem adta oda a nyugdíját, az elkövető több alkalommal ököllel arcon ütötte őt, emiatt a sértett többszörös arccsonttörést szenvedett el. Ezután a fiatalember kutatni kezdett a házban, talált is egy rugós bicskát, majd azt magához véve azzal fenyegette meg a sértettet, hogy ha nem adja oda a nyugdíját, leszúrja. Ezután folytatta a kutatást.

A vádlott végül 7800 forintot talált a sértett egyik nadrágzsebében, melyet magához vett és távozott. De még egyszer megfenyegette a sértettet azzal, hogy ha megkapja a nyugdíját és abból nem ad oda neki 50 ezer forintot, akkor le fogja szúrni.

A letartóztatásban lévő férfi ellen az ügyészség súlyos testi sértés bűntette és felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt emelt vádat. A büntetési tétel 13 évig terjedő szabadságvesztés. Az ügyben az érdemi döntést várhatóan a Győri járásbíróág fogja meghozni.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés