Hirdetés

Tádzsikisztánig mennek az orosz nyomozók, hogy kihallgassák a terroristák családtagjait

Virág Sára portré Virág Sára

Több sajtóhír szerint is Tádzsikisztán felé indultak a moszkvai terrortámadás ügyében vizsgálódó nyomozók, hogy kihallgassák a gyanúsítottak családtagjait. 

A tádzsik biztonsági erők három tagja, akik mind ragaszkodtak a névtelenségükhöz, mert hivatalosan nem kommentálhatták az ügyet, arról számoltak be, hogy a négy elkövető családtagjait a közép-ázsiai ország különböző részeiből már a fővárosba, Dusanbéba szállították – írja a SkyNews

Az Oroszország ellen elkövetett terrortámadás négy gyanúsítottja mind Tádzsikisztánból származik. A 32 éves Dalerdzhon Barotovich Mirzoyev, a 30 éves Saidakrami Murodali Rachabalizoda, a 25 éves Shamsidin Fariduni és a 19 éves Muhammadsobir Fayzov vasárnap jelent meg a egy moszkvai bíróság előtt. 

Mind a négyen feldagadt és sebes arccal jelentek meg a bíróság előtt, ami arra utal, hogy az orosz szolgálatok tagjai alaposn megkínozták őket a kihallgatás során. Arról is beszámoltunk már, hogy egy nyolcadik vádlottat is letartóztatott a bíróság a terrortámadással kapcsolatban. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés