Hirdetés

Most jött a hír: betegség miatt visszalépett az olimpiától a sztársportoló

Nap Híre portré Nap Híre

Mandulagyulladás miatt nem tudja vállalni az olimpiai szereplést a férfi tenisz világelsője, Jannik Sinner.

Az olasz teniszező idén megnyerte az Australian Opent, a Roland Garroson a négyig Wimbledonban a nyolcig jutott, olimpiai bajnok azonban egyelőre biztosan nem lesz - írja a Player. A portál megjegyezte, nem Sinner az első sztársportoló, akinek vissza kellett lépnie az olimpiától: néhány napja a friss Tour de France-győztes, idén Girót is nyerő szlovén Tadej Pogacar jelezte, hogy nem indul a férfiak országúti kerékpárversenyén.

Magyarországot Fucsovics Márton és Marozsán Fábián fogja képviselni Párizsban.

Visszalépett a britek háromszoros bajnok lovasa, Charlotte Dujardin is

Hivatkozás másolása

Mint azt a naphire.hu is megírta, egy évekkel ezelőtti videó miatt kellett visszalépnie az olimpiától a háromszoros bajnok lovasnak. Az egyik legsikeresebb szigetországi női olimpikon bejelentette, hogy távolmarad az ötkarikás játékoktól, mert a nemzetközi és a brit szövetség is vizsgál egy négy évvel ezelőtt készült felvételt, amelyen az látszik, hogy edzésen "téves ítéleteket hozott". A díjlovagló bocsánatot kért az akkori viselkedéséért. "Érthető, hogy a Nemzetközi Lovassport Szövetség nyomozást folytat, és úgy döntöttem, hogy amíg ez az eljárás zajlik, minden versenyt, beleértve az olimpiát is, kihagyok." - fogalmazott a 39 éves Dujardin.

Kedden este a Nemzetközi Lovassport Szövetség bejelentette, hogy Dujardin nem biztosította lova jóllétét, sőt ezzel ellentétes magatartást tanúsított, ezért ideiglenesen féléves eltiltást szab ki a versenyzőre.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés