Hirdetés

Kamerák előtt esett egymásnak Szorcsik Viki és Farkasházi Réka, majd Lovász Laci vitte be a mélyütést – Videó

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Egy félreérthető eszmefuttatásból lett pillanatnyi nézeteltérés, Lovász Laci egy jól időzített poénnal vette élét a történteknek az ATV stúdiójában.

Szorcsik Viki és Farkasházi Réka
Szorcsik Viki és Farkasházi Réka

Nem mindennapi társaság vendégeskedett Bochkor Gábor nappalijában. Az ATV műsorának felvételén aztán bőven akadt téma, ami az elmúlt hét történéseit illeti. A Naphire.hu szúrta ki: a #Bochkor című műsor promójában épp Farkasházi Réka és Szorcsik Viki vívott heves szócsatát, amelyet végül a műsor harmadik vendége, Lovász Laci oltott ki.

A vendégek a smink nélküli képekről beszélgettek, amikor egy ponton Réka egy meglepően őszinte vallomásnak vágott neki.



“Az van, hogy a Viki, most is, de amikor fiatalok voltunk a legeslegjobb nő volt széles e vidéken. De komolyan…” - kezdte a színésznő-énekesnő, ám Szorcsik Viki füle a “volt” kifejezésen akadt meg. Oda is fordult a mellette ülő L. L. Juniorhoz: “A voltot hallottad?”.

Réka ekkor azonnal megismételte azt, amit egyébként már eredetileg is hangsúlyozott: “Most is!”. Ám a jelek szerint Viki már nem ez, hanem egészen más érdekelt. “Mi változott? Mert én olyan kíváncsi vagyok…” - tette fel a kérdést a ribillió közepette. Majd megérkezett Lovász Laci.



“Megöregedtél, b..meg!” - replikázott a népszerű rádiós-humorista, a poénján pedig nem csak a közönség, a műsor vendégei is egy emberként nevettek. Úgy tudjuk, humorban nem lesz hiány ezen a héten. 

Az ATV #Bochkor című műsor vasárnap este 20:50-kor kezdődik a Heti Napló Sváby Andrással után.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés