Hirdetés

“Normálisak az emberek?” - Farkasházi Réka vallomását vastaps fogadta az ATV stúdiójában

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Nagy vihart kavart egy néhány napja Ördög Nóra smink nélküli posztja, amihez Farkasházi Réka önként csatlakozott. Bochkor Gábor is elővette a témát a műsorában, a színésznő nem hallgatta el a gondolatait.

Farkasházi Réka
Farkasházi Réka

“Soha ennyiszer nem írtátok le, milyen ronda vagyok smink nélkül. Köszönöm, már felfogtam, legyek akkor én az élő példa, hogy mennyit számít akár csak egy kicsi smink is” - közölte Ördög Nóra, miután a képe valóságos lavinát indított el a neten. 

A TV2 sztárjának Farkasházi Réka nem mindennapi módon kelt a védelmére: ébredés után posztolt szintén smink nélküli képet magáról, és megvan gondolatait sem hallgatta el: “Remélem beférek az Ördög Nóra “smink nélkül ronda” verseny döntőjébe.”

A színésznő az ATV #Bochkor című műsor vendége volt a héten, a műsorvezető pedig felelevenítette a nagy vihart kavaró bejegyzését. “Lányok! Asszonyok! Én szívem szerint átírnám azt a bizonyos dalt. Az, aki szép, az nem mindenkinek szép reggel. Annak szép, aki szereti. Az, aki szép, az nem azért szép, mert fiatal és ránctalan, és nincsenek sötét karikák a szeme alatt. Az, aki igazán szép, az egészen mástól szép. Az igazi szépséget nem is látja mindenki” - idézte bejegyzését Bochkor, a hatalmas tapsot követően kikívánkozott még valami a színésznőből.

“Engem tényleg mélyen bánt az, hogy általában nők ilyen utálatosak a nőkkel. Én is látom, hogy smink nélkül hogy nézek ki. És azt is látom, hogy más hogy néz ki smink nélkül. Soha az eszembe nem jutna sem szemtől szembe mondani valakinek, de még csak gondolni sem, hogy “úristen, milyen ronda vagy” - mondta a műsorban a Naphire.hu információi szerint Farkasházi Réka. “Felháborító, hogy hogyan lehet nekiesni egy embernek így” - tette hozzá később.

S hogy mit gondol a témáról Szorcsik Viki, Lovász Laci, vagy L. L. Junior? Vasárnap este 20:50-kor az ATV #Bochkor című műsorból kiderült a Heti Napló Sváby Andrással után.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés