Hirdetés

Szomorú Szilveszter: két magyar tévécsatornától is búcsúznak a magyarok

Nap Híre portré Nap Híre

A mai nappal két csatornától is búcsúznia kell a nézőknek, ugyanis a Discovery Science és a DTX csatornák elérhetőségét is megszünteti a Magyarországot is magába foglaló régióban a Warner Bros. Discovery (WBD). Ez azt jelenti, hogy már csak ma van lehetősége odakapcsolni a nézőktől, holnaptól ugyanis már nem lesznek elérhetők - írja a Média1.

A Warner Bros. Discovery több piacról is kivonul, ide tartoznak Közép- és Kelet-Európa országai, Délkelet-Európa egyes államai, a Közel-Kelet és Törökszország, illetve a balti államok is.

Magyarországon kívül Románia, Csehország, Szlovákia, Bulgária, Szerbia, Szlovénia, Bosznia-Hercegovina, Horvátország, Montenegró, Macedónia, Albánia, Görögország, Ciprus, Málta, Izrael, Lettország, Litvánia, Észtország, Törökország, Irán ,Libanon, Palesztina, Tunézia, Algéria, Irak, Líbia, Katar, Egyesült Arab Emírségek, Bahrein, Jordánia, Marokkó és Szaud-Arábia is kénytelen búcsút venni a két tematikus csatornától.

„A Discovery Science és a DTX 2024 januárjától nem lesz elérhető Közép-Európában, a Közel-Keleten és Törökországban. 2024 januárjától a Warner Bros. Discovery portfóliójába tartozó két lineáris csatorna, a Discovery Science és a DTX sugárzása megszűnik Közép-Európában, a Közel-Keleten és Törökországban. A Discovery Science és DTX kedvelt műsorai mint a Kindig Customs, az Autókereskedők (Wheeler Dealers), a Hogyan készült? (How It’s Made és a How Do They Do It) továbbra is elérhetőek lesznek a Warner Bros. Discovery más kiemelt csatornáin” – nyilatkozta a Media1.hu-nak Pinczés-Pressing Ádám, a Wbd magyarországi képviseletének pr-menedzsere korábban.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés