Hirdetés

Itt a vége? Drámai bejelenetést tett a Szombathelyi Haladás labdarúgóklub

Nap Híre portré Nap Híre

A kedd délután megtartott tulajdonosi taggyűlést követően hivatalos képviselő nélkül maradt a Szombathelyi Haladás labdarúgóklubját működtető vállalat.

Az egyesület honlapján olvasható közlemény szerint a keddi nap volt Szántó Erzsébet ügyvezető igazgató utolsó "hivatali napja", a taggyűlés pedig nem választott helyette új ügyvezetőt, így a cégnek jelenleg nincs hivatalos képviselője.

"Lemondott a felügyelőbizottsági tagságáról a többségi tulajdonos Haladás Marketing Kft. képviselője, Homlok Tibor is és az önkormányzat delegáltja, Unger Richard. Az Illés Akadémia delegáltja már korábban lemondott" - olvasható a haladas.hu-n.

A közleményben azt írták, a taggyűlésen egyértelművé vált, hogy a Szombathelyi Haladás Kft.-nek nincs már igazolt labdarúgója, s eldőlt az is, hogy a vállalat visszavonja az NB III-as nevezést. Ezt - mint a közleményben olvasható - "ideális esetben" a Haladás VSE, vagy az Illés Akadémia kaphatná meg.

A Haladás az NB II előző idényében 14. lett és épp bennmaradt, de a Magyar Labdarúgó Szövetség fellebviteli licencadó bizottsága nem adta meg a klubnak a másodosztályú licencet - közölte az MTI.

A naphire.hu még májusban számolt be arról, hogy váratlanul lemondott a labdarúgó NB II-ben 13. helyen álló Szombathelyi Haladás vezetőedzői posztjáról Aleksandar Jovic. Jovic tavaly június óta irányította a Haladást, 31 forduló alatt 9 győzelem, valamint 11-11 döntetlen és vereség a mérlege a szombathelyi együttessel. A trénerrel együtt a másodedző Rúzsa Iván is távozott a Haladástól.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés