Hirdetés

Szoboszlai Dominiknak új barátnője van? A rajongók kiszúrtak egy szőke lányt a focista mellett

Nap Híre portré Nap Híre

A rajongók tudni vélik, hogy ki az új barátnője Szoboszlai Dominiknak.

Ahogy arról a Nap Híre is beszámolt, tavaly szeptemberben három együtt töltött év után Szoboszlai Dominik és  Gécsek Fanni szakítottak. A pletykák azután kaptak szárnya, hogy a közösségi oldalaikról eltűntek a közös képek. Később a sztárfocista menedzsere is megerősítette, hogy a sztárpár szakított, és közölte azt is, hogy Dominik magánélete eddig sem volt kirakatban és ezután sem lesz. 

Korábban arról is pletykáltak, hogy Szoboszlai Dominik újból összejöhetett Fannival, azonban mivel egyikük sem reagált a híresztelésekre, így tudni lehetett, hogy ez a hír hamis. A rajongók azonban továbbra is találgatnak, sőt, most állítólag látták is a sztárfocistát egy szőke hölggyel. 

A rajongóknak az tűnt fel, hogy a Liverpool sztárja elkezdte követni a hölgyet az Instagramon. Ebben persze semmi sincs, ám a Femcafé megjegyezte, hogy Dominik a szakítása óta nem érdeklődött a közösségi oldalon más lányok iránt, csupán azokat követte, akiket mindketten ismertek Fannival. A portál azt is kiszúrta, hogy a Redditten valaki azt írta, hogy kiszúrta a lányt a sportoló kocsijában, és még egy óriási csokor vörös rózsa is a fotón díszelgett. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés