Hirdetés

Elszabadult a pokol Szoboszlaiék meccsén, nyolc embert kellett letartóztatni

Nap Híre portré Nap Híre

Volt feszültség bőven.

Mint azt a naphire.hu is megírta, Szoboszlai Dominik és csapata, a Liverpool hosszabbítás után esett ki az angol FA-kupából az ősi rivális Manchester United otthonában 4–3-ra elveszített mérkőzést követően vasárnap. A meccs rendkívüli izgalmakat és feszültséget hozott magával, ami miatt több szurkolót is le kellett tartóztatni. 

A The Athletic információi szerint nyolc szurkolót tartóztattak le a mérkőzés után. A Manchesteri Rendőrség beszámolója szerint egy férfinél drogot találtak, míg egy apát és fiát azért vettek őrizetbe, mert a Hillsborough-i tragédiáról szóló gyűlöletrigmusokat kezdtek kiabálni - írja a Sportal. 

A portál idézte az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) hivatalos közleményét is, melyben az írták, egy egész szektor csatlakozott ezeknek a daloknak az éneklésébe, ezért most a biztonsági kamerákat megnézik, és minden azonosított szurkolót felelősségre fognak vonni. A Manchester United jelezte, mindenben együttműködik a hatóságokkal, a szurkolókat pedig három vagy több évre is kitiltja stadionjából, ugyanis az ilyenfajta dalok éneklése megengedhetetlen.

A naphire.hu arról is beszámolt, hogy a Manchester United szurkolói Szoboszlai Dominikot és a csapattársait is kikezdték, a lefújás után gúnyosan provokálták az öltözőbe tartó liverpooli játékosokat. Mohamed Szalah rezignáltan vette tudomásul a hazai drukkerek reakcióit, Szoboszlai Dominik viszont a mutogatás ellenére fülig érő szájjal sétált el a felbőszülten ünneplő manchesteriek mellett

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés