Hirdetés

Valami nem stimmel Szoboszlai Dominikkal, ő maga vallotta be

Nap Híre portré Nap Híre

Bár gyönyörű gólt lőtt a Sparta Praha ellen, úgy érzi, volt már fittebb is.

Ahogy a Naphire.hu is beszámolt róla, a Liverpool - melyben Szoboszlai Dominik a gólt lőtt és gólpasszt adott - fölényes, 6-1-es győzelmet aratott a vendég Sparta Praha felett, így magabiztosan jutott a legjobb nyolc közé a labdarúgó Európa-ligában. 

„Őszintén megvallva, voltam már fittebb is, de azon vagyok, hogy ugyanolyan éles formába kerüljek, mint a sérülés előtt. Ehhez meccseket, meccseket és meccseket kell játszanom. Ha ez megvan, jönni fog minden más is” 

– idézte az Index Szoboszlai Dominiket a mérkőzés lefújását követően az interjúzónából. 

A magyar válogatott csapatkapitánya szerint az első sérülése után talán kissé gyorsan tért vissza, amiből azonban tanultak, nem akartak kapkodni. „Csak szerettem volna teljesen rendbe jönni, most pedig kész vagyok mindenre” - fogalmazott.

Pár nap múlva már az Old Traffordon lesz jelenésük az FA-Kupában a Manchester United ellen, ami egy egészen más mérkőzésnek ígérkezik. Várhatóan messze nehezebb dolguk lesz, mint a Sparta Prahával volt, ugyanakkor így is ők a favoritok az United hosszú ideje tartó rossz formája miatt - írja a portál. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés