Hirdetés

Mit művel Szoboszlai Dominik? Erről álmodni sem mertek a Liverpoolnál

Nap Híre portré Nap Híre

A magyar sztárjátékos nem fogja vissza magát, szinte mindenki róla beszél a csapatnál.

Sikert sikerre halmoz Szoboszlai Dominik a Liverpool FC-ben: legutóbb arról írtunk, hogy Jürgen Klopp, a klub menedzsere lenyűgözőnek és top játékosnak nevezte a magyar sztárfocistát, aki az Angol Ligakupában a Leicester City elleni mérkőzésen is hatalmasat ment. 

Habár a Liverpool szombaton elszenvedte első vereségét a Premier League-ben, a klubnál semmi ok az aggodalomra, hiszen továbbra is versenyben van a bajnoki címért. A klub újjáéledésének egyik legfontosabb arca eddig egyértelműen Szoboszlai Dominik - véli a liverpool.com oldal a Ripost szerint. 

Az elemzésből kitűnik, nem erre számítottak, nem gondolták, hogy ekkora hatással lesz az együttes teljesítményére a magyar válogatott csapatkapitánya.

"A magyar labdarúgó ismeretlen játékosként érkezett Liverpoolba. A neve már korábban is szóba került, de előző állomáshelyén, a német Bundesligán kívül kevesen lehettek tisztában a pontos tudásával. Sokakat meglepett, hogy milyen gyorsan beilleszkedett a Premier League-be. Egyfajta tízes számú játékos, aki lehetőségeket teremt és gólokat szerez. De nyilvánvaló, hogy ez csak a felszínt karcolja Szoboszlai tényleges minőségét illetően. Sokkal több van a tehetségében, mint ami elsőre látszik" 

- írják.

Szoboszlai a Tottenham ellen 13 labdaszerzést hajtott végre, ez több volt, mint bárki másé a pályán. Ebben a szezonban már 55 labdaszerzésnél jár, vezeti a rangsort Liverpoolban - teszik hozzá. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés