Hirdetés

Itt van Szoboszlai Dominik zseniális reakciója: csókot küldött ellenfelének

Nap Híre portré Nap Híre

A török csapat játékosa, Yuksek többször is szabálytalankodott Szoboszlai Dominikkal szemben, mire a magyar válogatott csapatkapitánya először reklamált a bírónak, majd csókot küldött az ellenfelének. 

Ahogy arról a naphire.hu is beszámolt, a magyar labdarúgó-válogatott egygólos győzelmet aratott pénteken a vendég török csapat felett a Puskás Arénában rendezett barátságos mérkőzésen. A győztes gólt Szoboszlai Dominik szerezte a 48. percben büntetőből. 

A barátságos mérkőzés azonban nem telt el konfliktusok nélkül, ugyanis a törökök középpályása, Ismail Yuksek többször is szabálytalankodott Szoboszlaival szemben. A Liverpool sztárjátékosa azonban egy idő után ezen felkapta a vizet és jelezte a bírónak a szabálytalanságot, majd ezután egy csókot is dobott az ellenfelének - szúrta ki a futballsport.hu.

A török középpályás egyébként Kleinheisler Lászlóval is összerúgta a port, amiből majdnem óriási botrány lett, ugyanis a mérkőzés lefújása után a két focista majdnem egymásnak esett. Szerencsére a játékvezető és a csapattársak megakadályozták őket ebben, Szoboszlai Dominik pedig letessékelte Kleinheislert a pályáról - erről már a Ripost számolt be.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés