Hirdetés

Eldőlt Szoboszlai sorsa a Liverpoolnál? Szivárognak a részletek

Nap Híre portré Nap Híre

Kiderült, ez a négy focista lehet a Liverpool új edzőjénél a csapat alapembere.

Ahogy arról korábban a Nap Híre is beszámolt, Jürgen Klopp vasárnap, a Premier League utolsó fordulójában búcsúzott el a Liverpool FC-től. Nemrég pedig az is kiderült, hogy ki váltja a csapatnál. Arne Slot lesz az angol csapat új edzője, akit hétfőn hivatalosan is bemutattak - írja a Player.

Nem sokkal a bemutatás után a The Telegraph arról írt, hogy a lap forrásai szerint négy játékos lesz az alapja a Slot-rendszernek, mégpedig a következő focisták:

Darwin Núnez, Mohamed Szalah, Virgil van Dijk és Trent Alexander-Arnold.

A négy játékos között pedig nincs ott a magyar sztárjátékos, Szoboszlai Dominik. A portál kiemelte, hogy Núnez 18 góllal és 13 gólpasszal zárta az idényt, de továbbra is sok kritikát kapott a kiegyensúlyozatlan teljesítménye és a kihagyott helyzetei miatt. Szalah a klub történetének egyik legeredményesebb játékosa, az elmúlt hónapokban azonban többször felmerült, hogy szezon végén távozhat, ennek mondott ellent az egyiptomi egyik közösségi médiában megjelent posztja, amelyben arról írt, hogy az új szezonban is mindent megtesz azért, hogy a Liverpool trófeákat nyerjen.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés