Hirdetés

Váratlan: miért cserélték le Szoboszlait?

Nap Híre portré Nap Híre

A Manchester United vasárnap játszotta az első döntetlenjét a bajnokságban, épp a Liverpool ellen, akiktől gálát vártak. 

A hazai csapat fölényét nem tudta gólra váltani. A legnagyobb helyzetek az United előtt adódtak a két ziccerrel, míg Szoboszlai Dominik a második félidő első felében elhagyta a pályát - írja a Liner. Jürgen Klopp továbbra is kivételes játékosnak tartja Szoboszlait, de kiemelte, még mindig nagyon fiatal. 

„Talán két-három mérkőzéssel ezelőtt volt olyan, amikor az első benyomásomhoz képest nyilvánvalóan látni lehetett némi fejlődést tőle. Mindig is világos volt, hogy nem így fognak menni a dolgok – ő még nagyon fiatal, de ma sok helyzetében kivételes volt a meccs, majd elvesztettünk néhány labdát, és ennek semmi köze nem volt a cserékhez vagy bármihez, egyszerűen csak vannak lehetőségeid, és rendszert akartunk váltani, és ilyenkor gondolkodnod kell”

- hangsúlyozta.

„Azt akartuk, hogy Joey magasabbra kerüljön, tegyük őt ki a szárnyoldalra. Ugyanez igaz Kostira is, így szükséged van játékosokra ezekben a helyzetekben, és akkor Cody jobbra, Lucho balra, Mo pedig középre került, majd ismét változtattunk Harvey-vel a 10-es poszton” – idézte a Liverpool honlapja Kloppot.

Klopp kiemelte, amikor egy olyan csapat ellen játszanak, mint most a Manchester United, minden egyes apró finomítás hatalmas különbséget jelenthet, ha azt ki tudják használni. Szerinte meg is voltak ezek a helyzetek, de a végén mindig hiányzott valami, emiatt sem született gól a mérkőzésen.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés