Hirdetés

Szívszorító részleteket árult el Dombóvári István a gyermeke születéséről

Nap Híre portré Nap Híre

A kisfiú, Lajos koraszülött volt, a szülők csak sodródtak az eseményekkel.

Dombóvári István
Dombóvári István

Ahogyan arról korábban is írtunk, Dombóvári István humorista kisfia, Lajos sürgősségi császárral jött a világra. De a részletekről eddig keveset és kevesen tudtak.

A humorista most az Instagramon hosszú posztban mesélt arról, hogy Lajos koraszülött kisbaba volt. “Május 27-én nagyon megijedtünk. Második kisfiam másfél hónappal előbb érkezett, a mai napig nem lehet tudni miért, de mindenesetre nagyon gyorsan kellett dönteni. Az eredeti terveket alaposan felrúgva sodródtunk az eseményekkel” - írja. Arról is beszélt, hogy megszűnt körülöttük a világ.

Dombóvári bent lehetett a műtőben, de nagyon féltette a párját és a kisfiát. 

Az első babavárás/szülés komplikációmentességétől hátradőlve nem is számítottunk koraszülésre. A légzéstámogatás, a gyomorszonda látványa minden szülő szívét kifacsarja.

A poszt apropója, hogy a humorista a szilveszteri fellépése bevételéből félmillió forintot fog adományozni a SOTE koraszülött gyerekeket utógondozó alapítványának. Azt írja, hogy azért csak most árulja ezt el, mert nem akarta, hogy valaki csak emiatt vegyen jegyet, azt viszont fontosnak tartja, hogy aki ott lesz, tudja, hogy a tudtán kívül mit támogat.

Úgy érzi, hogy ez mindenkinek az ügye, ezért nem csendben jótékonykodik. “Azt is tudom, hogy a kórházak fenntartása nem a lakosság feladata, de egy boldog, megkönnyebbült kétszeres apuka érzelmeit nem is próbálom megmagyarázni!” - teszi hozzá.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés