Hirdetés

Letarolt egy rollerest - Négy nap után adta fel magát a szigetszentmiklósi fodrászlány

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Súlyos sérülésekkel került kórházba csütörtök este egy férfi, a gázolója kereket oldott. Napokig körözték, a Naphire.hu információi szerint hétfőn besétált a rendőrségre.

A 31 éves fodrászlány nem adta meg az elsőbbséget a védett úton közlekedő rolleresnek Szigetszentmiklóson, letarolta autójával. A baleset a Szabó utca és Komáromi utca kereszteződésében történt csütörtök este negyed 10 körül, az autó sofőrje megállás nélkül hajtott el a helyszínről, a rendőrség körözést adott ki ellene. 

A Naphire.hu információi szerint utasa, egy 38 éves nő másnap besétált a rendőrségre és vallomást tett, őt segítségnyújtás elmulasztása vétséggel gyanúsították meg. A barátnőjét azonban egész hétvégén hiába keresték a zsaruk - egészen hétfőig.

“A 31 éves nő 2024. május 13-án délelőtt – védője társaságában – megjelent a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányságon” - közölte a Naphire.hu megkeresésére a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata, majd hozzátették: 

“A nőt segítségnyújtás elmulasztása bűntettével, valamint közúti baleset okozása vétségével gyanúsították meg.” 

Korábbi információink szerint a fiatal nőnek korábban is volt hasonló balesete, ami miatt forrásaink szerint a jogosítványát is elvették. A rendőrség ezzel kapcsolatos kérdésünkre azonban azt közölte: “erre vonatkozóan nincs információjuk.”

A sérült állapotáról egyelőre nincs hivatalos információnk, a családhoz közeli forrásunk azt mondja, hosszú órákon át műtötték, keze, karja is szilánkosra tört.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés