Hirdetés

Hajtóvadászat: elgázolt egy rolleres férfit egy fiatal szigetszentmiklósi nő - egy napja keresik a rendőrök

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

A Naphire.hu információi szerint a férfit súlyos sérülésekkel vitték kórházba, a sofőr azóta is szökésben, utasát kihallgatták.

A közösségi oldalakon futótűzként terjed a hír napok óta: baleset történt Szigetszentmiklóson csütörtökön késő este. A Naphire.hu információi szerint egy Audi nem adott elsőbbséget egy rolleres férfinak, és elgázolta. Az autó sofőrje ezt követően elhajtott a helyszínről. Ő egy 31 éves fiatal nő, akit sokan ismernek a településen.

“Szigetszentmiklóson a Szabó utca és Komáromi utca kereszteződésében, 2024. május 9-én 21 óra 15 perc körül egy fekete autó figyelmen kívül hagyta az ÁLLJ! Elsőbbségadás kötelező jelzőtáblát és elütött egy, a védett útvonalon, elektromos rollerrel közlekedő férfit. A gépkocsi vezetője megállás és segítségnyújtás nélkül tovább hajtott a helyszínről” - erősítette meg a Naphire.hu-nak a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata.

Az is kiderült, a rendőröknek először csak a jármű színéről és típusáról volt információjuk. “A széleskörű adatgyűjtés eredményeként másnapra megtalálták a sérült autót, azonosították a sofőrt, valamint az utast. Utóbbit, egy 38 éves nőt kihallgatták, segítségnyújtás elmulasztása vétségével meggyanúsították” - folytatja levelében a rendőrség. Az autót vezető nővel kapcsolatban közölték: “Egy 31 éves, szigetszentmiklósi illetőségű nő, akinek lakcímét, ismert felbukkanási helyeit kollégáink visszatérően ellenőrizték és ellenőrzik, tartózkodási helye egyelőre ismeretlen” - áll a rendőrség lapunknak megküldött válaszában.

A közösségi oldalakon futótűzként terjed a történet és a nő neve és képe is. Lapunk informátora azt állítja, ő úgy tudja, nem ez az első baleset, amit a nő okozott. A Szigetszentmiklós városi csoportban több képet is megosztottak a balesetről, a nő egyelőre nem szerepel a rendőrség honlapján a körözött személyek listáján.

 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés