Hirdetés

Rendkívüli felhívással fordult a magyarokhoz a Sziget

Nap Híre portré Nap Híre

A Sziget fesztivál idén is lehetőséget biztosít a civil szervezeteknek, alapítványoknak és egyesületeknek, hogy bemutatkozhassanak. A jelentkezéseket május 17-ig kell eljuttatni a fesztivál szervezeőihez. 

A Civil Sziget a fesztivál egy olyan találkozóhelye, ahol a fiatalok az őket leginkább érdeklő témákban – környezetvédelem, emberi- és kisebbségi jogok, külföldi tanulás és munkavállalás, drogproblémák, egészséges életmód – kaphatnak információt, szolgáltatást, segítséget és ha érdekli őket, akár csatlakozhatnak is a munkához – írja a Primate.hu

A szervezők, ahogy eddig is, pályázatot hirdetnek meg a Civil Szigeten való megjelenésre. Olyan – legalább egy éve működő – civil egyesületek, alapítványok jelentkezését várják, amelyek tevékenysége elsősorban a 16-35 éves korosztály részvételére, nevelésére, integrációjának segítésére, problémáik megelőzésére, illetve megoldására épül, és amelyek a fesztivál sajátos körülményeihez igazodó programot kívánnak megvalósítani.

A pályázat elbírálása során előnyben részesülnek azok a szervezetek, amelyek nemzetközi vagy országos hatáskörűek, magas színvonalú szakmai programot kívánnak nyújtani a fesztivál látogatóinak, programjukat pedig több nyelven bonyolítják. Vidó Andrea, a Civil Sziget programmenedzsere hozzátette: „ Olyan programokat várunk, amelyek bemutatják a pályázó szervezet mások számára hasznos tevékenységét, törekszenek a szigetlakók aktivizálására, a programokba való bevonására.” A jelenetkezéseket május 17-ig lehet beküldeni. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés