Hirdetés

(18+) Vérfagyasztó, amit ez az ukrán férfi művelt Magyarországon

Nap Híre portré Nap Híre

Szexuális erőszak miatt elrendelte a Mezőkövesdi Járásbíróság egy ukrán férfi letartóztatását, aki február 11-én megerőszakolt egy debreceni nőt - közölte a Miskolci Törvényszék Sajtóosztálya csütörtökön az MTI-vel.

A nyomozás adatai szerint a hajnali órákban az ukrán terhelt egy debreceni szórakozóhelyen megismerkedett a sértettel, és felajánlotta, hogy gépkocsiján hazaviszi. Ezt követően az erősen ittas állapotban lévő nő észlelte, hogy nem a lakóhelye irányába tartanak, ezért mobiltelefonján több alkalommal értesítette a segélyhívót. 

A közlemény szerint a gyanúsított végül Tiszaújvárosba vitte a sértettet, egy utcán leparkolt a gépkocsival, és a hátsó ülésen - a sértett száját és nyakát megszorítva - letépte az alsóneműjét és vele akarata ellenére szexuális cselekményt végzett. A sértettnek a cselekmény következtében nyolc napon belül gyógyuló sérülései keletkeztek - tették hozzá. 

A bíróság álláspontja szerint - figyelemmel a kiszabható szabadságvesztés mértékére, amely 2 évtől 8 évig terjedő szabadságvesztés - a külföldi állampolgárságú terhelt szökésétől, elrejtőzésétől megalapozottan lehet tartani. 

A terhelt munkavállalás céljából tartózkodik Magyarországon, feltehető, hogy szabadlábon hagyása esetén külföldre távozna. 

Emellett annak a veszélye is fennáll, hogy a sértettet megpróbálná megfélemlíteni vagy befolyásolni, és ezzel az eljárás sikerét meghiúsítaná. Mindezen okok alapján a gyanúsított letartóztatását a Mezőkövesdi Járásbíróság indokoltnak találta, azt egy hónapra elrendelte. A végzés végleges - olvasható a közleményben.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés