Hirdetés

Nincs elég bizonyíték, felmentették a szexuális erőszakkal vádolt ceglédi apát

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

A gyanú szerint szétfeszítette a lábát és brutálisan megerőszakolta a négyéves kislányát egy férfi Cegléden. A nyomozás során azonban a hatóságok nem találtak elég bizonyítékot az apa ellen, így nem ítélték el a bűncselekmény miatt.

Az eset még 2018-ban történt, az erőszakra pedig úgy derült fény, hogy a kislányra rázuhant egy több száz kilós mérleg és eltörött a lába. A szülők azonban csak néhány nap múlva vitték kórházba, addig a gyermek szenvedett. Az orvosoknak vizsgálat közben tűnt fel, hogy a kislányt megerőszakolták.

A szülőket azonban csak most állították bíróság elé, azonban az apa ellen nincs elég bizonyíték. A bűncselekmény elkövetésekor több rokon is a házban tartózkodott, de még így sem sikerült kideríteni, hogy ki erőszakolta meg a gyermeket - olvasható a Tények oldalán.

Mindez miatt az apát szexuális erőszak vádjában felmentették, azonban így is börtönbe kell vonulnia, mégpedig kiskorú veszélyeztetése miatt. A bíróság 1 év 6 hónap börtönbüntetésre ítélte, az anyát pedig 1 év 4 hónap felfüggesztett börtönre.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés