Hirdetés

Először "csak" mocskos üzeneteket írogatott 14 éves tanítványának - most szexuális erőszakkal gyanúsítják a tanárnőt

Nap Híre portré Nap Híre

A 33 éves nő tagadta az ellene felhozott vádakat, és mindenben ártatlannak vallotta magát.

A Queens-i tanárnő, Melissa Rockensies beteges üzeneteit azután hozták nyilvánosságra, hogy megvádolták egy 14 éves diák megerőszakolásával. A tinédzser fiú állítása szerint a középiskolai tanára olyanokat írogatott neki, hogy "egész nap nyögdécsel majd vele az ágyban", és ez még a finomabb üzenetek közé tartozott - írja a Szeretlek Magyarország

A tanárnőt nemi erőszakkal és fiatalkorúak ellen elkövetett, szexuális bűncselekmény elkövetésével vádolják, de a 33 éves nő tagadta az ellene felhozott vádakat, és mindenben ártatlannak vallotta magát.

A diák - aki nem akarta felfedni a személyazonosságát - azt állította a bíróságon, hogy a háromgyerekes családanya az Instagramon kezdett levelezni vele, és rengeteg üzenetet küldött neki. Később rendszeresen találkoztak, és a fiú elmondása szerint többször is lefeküdtek egymással a nő autójában. A tanárnő ajándékokkal és pénzzel tartotta sakkban a diákját: 500 dollár volt a legnagyobb összeg, amit kapott.

A kamasz egy idő után már nem bírta tovább a zaklatást, elment a rendőrségre, és megmutatta nekik a nyíltan szexuális tartalmú üzeneteket. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés