Hirdetés

Átlátszó részletek a tévében: Botrányba fulladt a vietnámi szépségverseny

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

A verseny korábbi második helyezettje átlátszó ruhában jelent meg a színpadon.

Hatalmas botrány robbant ki a Miss Vietnám szépségversenyen, amikor Phuong Anh átlátszó ruhában lépett a színpadra, hogy átadja az első udvarhölgynek járó díjat. A 24 éves lány csillogó, sárga ruhát viselt, ám az erős megvilágításban itt-ott áttetszővé vált. Többek között a csípője és a lába is láthatóvá vált, de melltájékon is meglehetősen sokat mutatott viselőjéből.

A közösségi oldalakon több kép is terjedni kezdett a lány ruhájáról, amin sokan kiakadtak, felháborítónak tartják, hogy ilyen megtörténhetett egy szépségversenyen. Többen úgy kommentálták az esetet, hogy egy ilyen öltözék nem megfelelő viselet egy ilyen eseményhez. Voltak azonban olyanok is, akik megvédték a nőt, mondván a ruha alatt biztosan testszínű bodyt viselt.

Én nem látok semmi illetlent ebben. Az emberek túlreagálják ezt az egészet. Szerintem a szervezőket kell elővenni a baki miatt. Van egy csapatuk, akik az öltözékeket figyelik, mégis engedték, hogy ez történjen

- írta egy kommentelő. Meglepő azonban, hogy később az eset miatt a szervezők bocsánatot kértek a nézőktől. A közleményben úgy fogalmaztak, hogy "a ruha bizonyos szögből nézbe nem túl hízelgő látványt mutatott a színpadon", azonban a bakira előzetesen nem számítottak - írja a Szeretlek Magyarország.

A szervezőbizottság elnökhelyettese elmondta, hogy a színpadon viselt ruhákat nagy gonddal választják ki az esemény előtt, ezt a problémát pedig a főpróbán nem tapasztalták, mivel akkor nem világított az összes lámpa. Egyes beszámolók szerint maga Phuong Anh is szégyenkezett, amikor meglátta a róla készült fotókat, ezért ő is bocsánatot kért. Mint mondta, ez egy fontos lecke volt számára.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés