Hirdetés

“Most érettünk meg rá” - Örömhírt közölt a magyar szépségkirálynő

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Királynők faggatnak királynőket: a QueensTalk podcast legfrissebb epizódjában váratlan örömhírt közölt a Miss World Hungary 2023 1. udvarhölgye.

Eljegyezték Szabó Orsolyát! A Magyarország Szépe verseny első udvarhölgye a Queens Tank podcast legfrissebb epizódjában osztotta meg a világgal az örömhírt. A Naphire.hu pedig azt is megtudta, nem akárhol és nem akárhogyan történt mindez. “Nyilván ott volt a levegőben, hiszen már hét éve vagyunk együtt. Nyilván vártam, de sosem voltam ez a “mindenáron ehhez kötöm a kapcsolatot” típus. Úgy voltam vele, ha majd megtörténik, nagyon fogok neki örülni. Most érettünk meg rá, mindenféleképpen” - mondta lapuknak a 26 éves szépség, aki annak ellenére, hogy az együtt töltött évek alatt számíthatott már rá, mégis váratlanul érte a dolog.

“Meglepett!” - folytatta mosolyogva a Naphire.hu-nak az ifjú menyasszony, aki kérdésünkre azt is megosztotta, a szépségversennyel kapcsolatos az eljegyzés helyszíne is. “A Miss World-ös nyereményútra mentünk Tihanyba, a Balatonon pedig épp egy vitorlásverseny zajlott. Felsétáltunk egy dombtetőre, ahol a párom váratlanul letérdelt elém. Így a háttér és a panoráma nagyon szép lett a képünkhöz” - viccelődött az immáron nem csak megkoronázott, de már meg is gyűrűzött szépség. Az esküvőt elmondása szerint nem siettetik, majd nyáron ülnek le beszélgetni róla, kinek milyen elképzelései vannak. “Ha találunk megfelelő helyszínt, akkor akár le is foglaljuk majd, az esküvő azonban csak jövő nyáron, vagy kora ősszel lehet esedékes” - mondta.

Azt viszont nem zárhatjuk ki, hogy a mesébe illő menyegzőn ott lehet majd a Miss World Hungary 2024 nyertese is, hiszen - mint ahogyan azt a Magyarország Szépe szervezői bejelentették - idén is lesz verseny, amire már lehet is jelentkezni.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés