Hirdetés

Döbbenetes bűncselekmény Szeged belvárosában

Nap Híre portré Nap Híre

Egy férfit gyanúsítottként hallgattak ki.

A rendőrségre az elmúlt napokban több bejelentés is érkezett, hogy esténként Szegeden egy motoros társaság tagjai rendszeresen veszélyeztetik a közlekedés résztvevőit, a szabályokat semmibe véve versenypályaként használják az utakat - írja az Autószektor.  

A motorosok nagy sebességgel közlekednek, a közlekedési lámpák tilos jelzését rendre figyelmen kívül hagyják. A Szegedi Rendőrkapitányság munkatársai azonnal adatgyűjtésbe kezdtek, a kamerafelvételek elemzése és a tanúkihallgatások eredményeként pedig azonosították a négy renitens motorost. 

Együtt összesen 30-nál több szabálysértést követtek el, többek között: engedély nélküli vezetés, az elsőbbség és előzés szabályainak megsértése, érvénytelen hatósági engedéllyel vagy jelzéssel való közlekedés. Egyikük ellen – mivel forgalmi rendszámát szándékosan leszerelte járművéről – egyedi azonosító jellel visszaélés vétség megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás is indult. Kihallgatásán elismerte tettét, a szegedi nyomozók lefoglalták a motorját.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés