Hirdetés

Szadista macskagyilkos pusztít Szolnokon - pánikban a lakosság

Nap Híre portré Nap Híre

Mi is beszámoltunk arról, hogy országos botrány lett Oroszországban egy szadista kalauz macskagyilkosságából. Arról is írtunk, itthon vádat emeltek egy 50 éves férfi és 46 éves társa ellen, akik kioltották négy macska életét.

Most a Bors beszámolója szerint Szolnokon rettegnek a macskatartók, ugyanis egy szadista macskagyilkos járja az utcákat és macskákra vadászik.

- Először az egyik helyi csoportban tették közzé, hogy a Bocskai utca és a Szántó utca sarkára odahordta valaki az általa megmérgezett macskákat. Elsőnek én ezt el se akartam hinni, de aztán utánajártam a dolognak és kiderült, tényleg így történt… Azt egyelőre nem tudni, hogy ki vagy kik állnak a dolog hátterében, de úgy tűnik, hogy azokra a macskákra „vadászik”, amik el vannak engedve, tehát kijárós állatokról beszélünk. Nagyon úgy fest a helyzet, hogy élvezi  a gyilkolást, mert sokadszorra fordul elő ilyen borzalmas eset, ráadásul mindig olyan helyre teszi a tetemeket – egyszerre többet – ahol biztosan kiszúrja valaki, ami jelentheti azt, hogy szeretné, ha látnák a „művét” - írta egy olvasó a lapnak.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés