Hirdetés

Rendkívüli hír: Szabó Zsófi kinyitotta a hűtőt

Nap Híre portré Nap Híre

Szabó Zsófi csaknem négy évvel ezelőtt változtatta meg az életét, és döntött úgy, hogy ezzel együtt életmódot is vált.

A TV2 műsorvezetője a Story Sztárdiéta különszámának adott interjút, melyben arról mesélt, hogyan alakulnak mostanában az étkezési és sportolási szokásai. Kiemelte, hogy most először érzi magát igazán jól, ugyanis január óta igyekszik tudatosan leépíteni az életéből a stresszt, már amennyire ez lehetséges. A meetingjeit kávézás helyett az erdőben sétálva bonyolítja le telefonon.

"Ha valamiben, ebben roppant tudatos vagyok. Az első két évben azért sem engedtem el a gyeplőt, mert féltem, nehogy visszahízzak. Emlékszem, volt egy bikinifotózásom, és ahogy ránéztem a képekre, rögvest az ugrott be, hogy bár most jól nézek ki, de ugye később is meg fogom tudni tartani az alakom?!’ Ilyen félsz ma már nincs bennem"

- mondta a Mokka műsorvezetője, amit a 24.hu idézett. Hozzátette, ha olyan napja van, akkor megenged magának egy croissant-t, vagy elfelez egy desszertet ebéd után, két-három kiló súlyingadozásnál többet viszont nem enged meg magának.

"Tilos lenne belépnem egy pékségbe! Illetve otthon is muszáj nagyobb önfegyelmet gyakorolnom. Rendszeresen kapom magam azon, hogy már megint a hűtőt nyitogatom. De hogy mit és mikor eszem egy nap, az változó" - fogalmazott Zsófi, aki elárulta azt is, hogy egy korábbi sérülése miatt jelenleg még nem futhat, ám ehelyett piláteszezik. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés