Hirdetés

Kiderült az igazság, Szabó Zsófi felvállalta mit tett vele volt párja

 portré

Mérő Vera jogvédő posztját osztotta meg a műsorvezető – szúrta ki a Ripost.

Pont kerül Szabó Zsófi és Shane Tusup botrányának végére. A szakításról eddig annyit lehetett tudni, hogy egy apróságon kaptak össze, amit az indulatait híresen nehezen kezelő úszóedző, rosszul reagált le. Ordítozásba fulladt a vita majd a fizikai erőszakhoz nagyon közeli állapot lépett fel, egy szobába zárta a színésznőt Tusup, aki ettől pánikrohamot kapott.  

Ehhez mérő Vera annyit tett hozzá, hogy nem érti, miért bántják ennyit Zsófit a szakítás miatt, hiszen hatalmas bátorságra vall a tette. 

Esküszöm, nem a témát akarom habosítani, de Anyakivan kommentje a tegnapi poszt alatt olyasmi, ami a konkrét esettől függetlenül baromi fontos, és persze Szabó Zsófinak is jár, hogy végre a legfontosabb ki legyen mondva: Azt felejti el mindenki, hogy ez a lány – a legnagyobb szerelem közepén – volt elég erős és tökös ahhoz, hogy felálljon és kilépjen a bántalmazó kapcsolatából. Mégis azt kapta a sajtótól és a kommentekből mindenhonnan, hogy mekkora lúzer, hogy megint zátonyra futott a kapcsolata. Senki sehol nem írta meg, hogy bizony így kell ezt. És időben ki tudott lépni.(…) na szóval egy ilyen kapcsolatból kibaszott nehéz kilépni. Főleg, ha nincs elég önbizalmad. De neki volt, és meglépte. Szóval számomra ő egy erős nő, nem egy lúzer. Ahogy Szabó Zsófi oldalán a háttérképen áll: légy erős és bátor!

- osztotta meg Mérő Vera írását az Instagram-sztorijában Zsófi, melyhez csak annyit írt:

Nem szeretném kommentálni csak megköszönni

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés