Hirdetés

"Szociopata drogossal éltem" - kifosztotta párja Szabó Franciskát

Garai Kitti portré Garai Kitti

Az Exatlon Hungary egykori bajnokának el kellett menekülnie az amerikai testépítő párja elől. 

Véget ért Szabó Franciska kapcsolata. Az exatlonos elmondta, hamar kimutatta a foga fehérjét az exe, miután elköltöztek Las Vegasból. 

Az új helyen elég hamar rájöttem, hogy egy szociopata drogossal élek. Addig szépen eljátszotta a hősszerelmest, de ott már az is kiderült, hogy nekem anyagilag is nagyon sokba kerül ez a kapcsolat…

- kezdte a Borsnak az exatlonos. Franciska kiteregette a szennyest: volt párja pénzügyileg is kihasználta, például kifizettette vele a költözést és a három havi kauciót is az új házukra. A férfi egyébként azzal is hitegette, hogy összeházasodnak. "Vett is egy jegygyűrűt, cserébe, hogy én kifizetem a költözést… Persze a gyűrűt végül sosem kaptam meg.”

"Kérdeztem, hogy akkor most mi van, intézzük a papírt, hogy minél gyorsabban meglegyen az állampolgárság? Azt válaszolta, hogy még nem, előbb tegyem rendbe magam lelkileg, mert most kezdenek előjönni a gyermekkori traumáim… Mondom, szociopata, mert olyan ügyesen belém beszélte, hogy elmentem pszichológushoz, akivel végül a sok beszélgetés közben rájöttünk ketten, hogy nem velem, hanem vele van a baj. Aztán egymás után derültek ki dolgok róla, például, hogy már korábban is voltak drogproblémái, csak nekem nem mondta. De otthon találtam tudatmódosító szereket, amiket azért használt,  hogy feldobódjon… Végül elmenekültem ebből az egészből, otthagytam" - mesélte a döbbenetes történetet Szabó Franciska. 

Az exatlonos azt is elárulta, hogy exe azt sem tudta elfogadni, hogy vége a kapcsolatnak. "Jöttek a fenyegetések, felváltva sírással, de nem hagytam magam becsapni, már nem! Jobb most egyedül. Persze senki ne értse félre, ebben az egészben nem csak őt hibáztatom, én is hibás vagyok. De végre vége, nem zavar, hogy egyedül vagyok, most jó darabig biztos nem lesz férfi az életemben, eddig mind csak kihasznált" - tette hozzá. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés