Hirdetés

“Őrült vagy?” - kérdezik ma többen is Stohl Lucától: a válasza szívmelengető

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Sokan köszöntik ma az ATV Híradó népszerű műsorvezetőjét, akit a Nap Híre nem akárhol ért utol a születésnapján. Stohl Luca lapunknak azt is elárulta, milyen mozgalmas és örömteli hétnek néz elébe.

Záporoztak az üzenetek kedden Stohl Luca telefonjára, az ATV híradósa ugyanis a születésnapját ünnepelte. A Nap Híre telefonon érte el és gratulált a népszerű tévésnek, akit nem akárhol értünk utol. “Épp most fejeztem be a munkát, ugyanis a Női váltó fesztiválnak voltam az egyik háziasszonya” - kezdte lapunknak Luca, aki nem csak minket lepett meg a kijelentésével.

„Többen is kérdezték: ’A születésnapodon dolgozol? Őrült vagy?’ De ez a rendezvény annyira megtetszett, mert olyan nőknek szól, aki szeretnének egy picit önmagukkal is foglalkozni, nem csak feleségként, vállalkozóként, anyaként funkcionálni. Nagyon jó a téma, nagyon jók voltak a vendégek, így úgy éreztem, ezt a fél napot örömmel szánom rá és veszek részt benne. Úgyhogy most munkával telt a születésnapom első része. Miközben pedig a színpadon konferáltam az esemény vendégeit, örömmel nézegettem, milyen sok üzenetet, levelet kapok és köszöntenek” - mondta a Nap Hírének Stohl Luca, aki azt is hozzátette: nem szokott külön készülni a születésnapjaira, de a kedd este mindenképp különleges lesz.

“A férjem csak ma jön utánam Németországból, a kislányunkra, Rózára pedig az édesanyám vigyáz ma, így mellette biztosan nem lesz ideje feldíszíteni a lakást, de így is biztosított róla, a szülinapi torta nem marad el” - mosolygott Luca, aki számára a legszebb szülinapi ajándék este az lesz, hogy újra együtt lesz a családja. Persze - mint ahogyan azt elmondta - lesz buli is, hétvégén. “A hétvégén összegyűlünk. Mivel a testvéreim közül többen és a férjem is októberi születésű, s most mindenki Budapesten lesz, tartunk egy nagy családi vacsorát, ahol a szüleim és az összes testvérem ott lesz. Nekem nem kell se meglepetés, se ajándék, csak ez a néhány óra, amit együtt tölthetünk” - magyarázta a Nap Hírének Luca, aki hozzátette: az ATV nézőinek sem kell sokáig nélkülözniük őt - szerdán újra érkezik a legfrissebb hírekkel.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés