Hirdetés

“Tudjuk már a baba nemét” - Két babaszobája lesz Stohl Luca gyermekének

Nap Híre portré Nap Híre

Január végén Stohl Luca a Naphire.hu-val osztotta meg a hírt, hogy babát vár. Az ATV Híradó műsorvezetője megkeresésünkre most meglepő őszinteséggel mesélt az elmúlt hónapokról, és elárulta azt is: már tudják a babájuk nemét, de nehezítő izgalmas feladat, hogy két gyerekszobát kell berendezniük, és - bár egyre lassabban és nehezebben mozog - semmi oka a panaszra. Interjú.

Három hónap telt el a nagy bejelentés óta - mi mindenről marad emlékezetes ez az időszak?

Kifejezetten szerencsés vagyok - bár nem is igazán tudom, hogy ez szerencse vagy hozzáállás kérdése, vagy min múlik, de szerintem a szerencsén - nagyon jól vagyok. Ez nem marketingszöveg, nem a túlidealizálása a dolognak - de nincs okom a panaszra. Enni mindent tudok, amit egy kismamának lehet, alapvetően nem vagyok őrülten kívánós sem, aki egész nap csak mogyorókrémet enne ecetes uborkával. Fejben is azt érzem, hogy azon kívül, hogy hatalmas izgalom meg érdeklődés van bennem és az egész családban, minden kerek. A hormonok nem csapnak falhoz naponta tizenötször, kényelmesen és összeszedetten tudok dolgozni, ebben a gyönyörű időben tudunk jönni-menni. Igyekszem sok időt a szabadban tölteni. Tény: már nem vagyok annyira gyors és nem tudok olyan hosszú sétákat megtenni, nehezebben forgolódom ülve, állva, fekve, de ennyi. Az egyre kerekedő hasammal egy kicsit nehézkesen megy már a mozgás. Lassulok, de mindent meg tudok csinálni, amit szeretnék, mert tök jól működünk együtt. Ha valami nem kényelmes a kicsinek, azt jelzi nekem, és úgy megyünk tovább.

Az az anyuka vagy, aki már megvett mindent és a babaszobát is berendezte?

Van egy nagyon komoly táblázatunk, amiben összeírtuk, mire van szükség, mit honnan fogunk beszerezni, mi az, amit kölcsönbe vagy ajándékba kapunk a családtól, barátoktól, ismerősöktől és ezt a táblázatot szépen töltögetjük. Mivel a férjem munkája miatt Németországban és Magyarországon is élünk, így sok olyan dolog van, amiből kettő kell. Mindkét helyen lesz szobája, mindkét helyen lesz kiságya, külön figyelnünk kell arra, hogy mindkét helyen időben készen legyünk. Alakulnak a dolgok, de egyáltalán nem vagyunk még készen. Szerencsére még van időnk rá, hogy beszerezzük az utolsó dolgokat. De most már szép lassan össze kell pakolni a táskát is, hogy ha bármi történik, akkor ne kelljen kapkodni. Összegezve: részsikereink vannak, de a táblázatban már jók vagyunk. (mosolyog)

Tudjátok a pici nemét? Ha igen, mikor avatjátok be a rajongókat?

Tudjuk a nemét, a közvélemény pedig szerintem akkor fogja megtudni, amikor azt is, hogy megérkezett. Úgyhogy nagy babaváró buli meg bejelentés nem várható. Ha megszületett és elérkezettnek látjuk az időt, hogy a születéséről beszámoljunk a nagyvilágnak is, akkor majd az is kiderül, hogy kisfiú vagy kislány. Mi már tudjuk, és nagyon örülünk. Igaz, nálunk nem volt elvárás se az, hogy fiú legyen, se az, hogy lány, de nagyon örültünk, amikor megtudtuk, hogy az lesz, ami, meg aki.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés